Boka Upphämtning
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
Bilduppladdning
Upload supported file (Max 15MB)
Bilduppladdning
Upload supported file (Max 15MB)
Bilduppladdning
Upload supported file (Max 15MB)
Villkor

När du skänker till Upphämtning.se så är jag medveten om att jag skänker det utan att förvänta mig någon ersättning. Upphämtning.se kommer i gengäld göra allt som går för att hitta ett nytt hem åt sakerna för att undvika att det slängs och påverkar vår miljö negativt. Upphämtning.se är en registrerad enskild firma som innehar F-skatt och skänker en del av sin vinst till Barncancerfonden samt till individer lokalt som är i behov av extra ekonomisk hjälp i form av varor som hjälper till i vardagen. Vi beräknar alltid våra kostnadsfria Upphämtningar på att vi minst ska få ihop till kostnad för resan tur och retur, därav kan vi tacka nej till kostnadsfria Upphämtningar som ej ekonomiskt kan täcka upp för dessa kostnader. Jag godkänner också att Upphämtning.se får spara mitt namn, e-post och mobilnummer för att informera mig när det händer roliga grejer i butiken. (Vi kommer aldrig sprida vidare dina uppgifter och du kan när som helst be oss ta bort uppgifterna).

Typ av Upphämtning

Kostnadsfri Upphämtning

Fastpris: 0 kronor (inkl. moms).

Saker du skänker till vår verksamhet, ej trasiga saker eller skräp. Fördel om allt är packat, annars tar vi med kartonger och packpapper. Observera vi hämtar ej böcker, kläder och större möbler så som sängar, bokhyllor, vitvaror mm. Använd i så fall tjänsten "Fastpris helsläp".

Fastpris helsläp

Fastpris 800 kronor/släpet (inkl. moms).

Då vi ej har möjlighet att ta emot större möbler så erbjuder vi att hämta det mot fastpris. Målet är att försöka sälja möblerna i vår utemarknad för att undvika att det slängs men allt beror på vädret då vi måste ha det utomhus. Det kan alltså återvinnas eller säljas.

Bor du utanför Nyköping/Oxelösund kan en extra kostnad tillkomma. Kontakta oss för offert.

Öppettider

Onsdagar: 18:00 - 20:00

Lördagar: 10:00 - 15:00

Söndagar: 10:00 - 15:00

Adress

Gasverksvägen 10

611 35, Nyköping